übernimmt Conrad Kern

Tobler Gruppe

übernimmt Conrad Kern

Tobler Group merr përsipër Conrad Kern - sistemet e kallëpeve në vendndodhjen Sursee

Grupi Tobler tani po merr përsipër sistemet e kallëpeve të Conrad Kern AG dhe vendndodhjen Sursee. Kjo do të mirret përsipër dhe do të zhvillohet më tej si furnizues i sistemit.

Duke ruajtur vendndodhjen dhe duke marrë punonjësit nga Tobler Group, ne jemi plotësisht të bindur se mund t'ju garantojmë vazhdimësinë më të mirë të mundshme. Kontaktet tuaja për këshilla dhe porosi, Raphael Helfenstein dhe Jonatan Artiles, do të vazhdojnë të punojnë për ju në plejadën e re, ashtu si ekipi i mirënjohur Sursee. Kjo merr mbështetje shtesë nga ekipet në Rheineck dhe Forel.

Për Conrad Kern AG, një faktor vendimtar ishte arritja e një tranzicioni sa më të qetë dhe krijimi i perspektivave afatgjata për ju. Sistemet e njohura të kallëpeve Conrad Kern, duke përfshirë sistemin e kallëpeve të murit Ringer dhe të gjithë gamën e kallëpeve prej druri Pfeifer, plotësojnë gamën ekzistuese të produkteve dhe ekspertizën e Grupit Tobler në një mënyrë ideale. Flota e përbashkët me qira e numrit 4 në tregun zviceran të kallëpeve është trefishuar. Rritja e sipërfaqes dhe njohurive do të krijojë një furnizues ndërtimi zviceran edhe më të fortë që do t'ju mbështesë në të gjitha fushat e ndërtimit të kallëpeve dhe skelave me produkte inovative, fleksibilitet maksimal dhe cilësi të shërbimit zviceran.

Bëjeni një ndalesë pas punishtës në sistemin e pastrimit plotësisht automatik të Tobler-it dhe kallëpet tuaja do të shkëlqejnë sërish. Njihuni me kallëpet e reja manuale të lehta për betonim pa kran dhe shijoni përputhshmërinë e kallëpeve tona shumë të fuqishme të murit me sisteme të tjera. Gama e zgjeruar e kallëpeve për pllaka sjell avantazhe të mëtejshme efikasiteti, për shembull nëpërmjet kallëpit të shpejtë me funksionim nga poshtë, e cila ofrohet me elementë të çdo madhësie dhe me elementë me sistem tërheqës. Panelet e kallëpeve me formulen LongLife dhe mbështetëset që instalohen shpejt, të cilat plotësojnë në mënyrë ideale sistemet mbështetëse me performancë të lartë në gamë, sigurojnë edhe më shumë efektivitet në kosto. Kallëpet speciale të të gjitha llojeve dhe mbështetëset profesionale për projekte komplekse janë shumë të rëndësishme për ne dhe janë shtylla thelbësore të një partneriteti bashkëpunues.

Drejtorët menaxhues të të dy kompanive janë të disponueshëm për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje të mëtejshme që mund të keni në lidhje me sipërmarrjen.

Conrad Kern AG, Franz-Karl Jenny, CEO Conrad Kern AG &
Martin Tobler, CEO Tobler Group

 

Tobler Group merr përsipër Conrad Kern - sistemet e kallëpeve në vendndodhjen Sursee