Një sërë shërbimesh që nuk lënë asgjë për të dëshiruar

Qëllimi ynë është t'ju ofrojmë një shërbim të përsosur të gjithanshëm, përveç sistemeve të shkëlqyera të skelave dhe kallëpeve. Ne e kuptojmë se kënaqësia e klientit është shumë më tepër sesa përpunimi korrekt dhe në kohë i porosisë tuaj. Qëllimi ynë është të jemi partneri juaj kompetent për të gjitha pyetjet dhe shërbimet.

Kërkim dhe Zhvillim

Ne duam të rikrijojmë rrotën çdo ditë për të mbetur të suksesshëm. Qëndrimi i palëvizshëm do të thotë të shkosh prapa. Kjo vlen edhe për industrinë tonë. Kjo është arsyeja pse ne investojmë shumë kohë, para dhe energji në kërkimin e teknologjive të reja dhe zhvillimin e mëtejshëm të sistemeve ekzistuese. Zgjidhjet tona synojnë t'ju garantojnë përfitimin më të madh të mundshëm dhe sigurinë maksimale jo vetëm sot, por edhe në të ardhmen!

Zgjidhje të personalizuara

Një forcë tjetër qëndron në zhvillimin e produkteve specifike për klientët. Projektues të kualifikuar, inxhinierë strukturorë dhe hartues do të jenë të lumtur të zhvillojnë zgjidhje individuale në bashkëpunim të ngushtë me ju.

Shërbim gjithëpërfshirës i rinovimit dhe riparimit

Ne kemi përvojë shumëvjeçare në rinovimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve standarde të skelave. Nëse ia vlen të riparoni një skelë të dëmtuar varet nga faktorë të ndryshëm. Flisni me ne!

Merr të renë, lë të vjetrën

A janë kostot tuaja të punës me skelat tuaja të vjetra shumë të larta - a nuk sjell më kthim skela juaj? Ne kemi zgjidhjen e duhur për këtë. Qoftë ndryshim sistemi apo modernizimi i sistemit tuaj ekzistues të skelave.

Qira

A keni nevojë për kallep të shpejtë dhe me kosto efektive? Ne kemi një park të madh me qira. Na pyesni.

Produkte të përdorura

Ne gjithashtu tregtojmë skela dhe kallëpe të përdorura. Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë dhe do t'ju bëjmë një ofertë të drejtë riblerjeje.

Kontaktoni me këshilltarin tanë.

Etiketimi i produkteve

Siguroni materialin tuaj kundër vjedhjes. Ne etiketojmë ose gdhendim të gjithë materialin sipas ideve tuaja me germa dhe logo.

CAD-Pro Softwer për skela

Vizatoni planet e skelave MATO 1 për kantieret tuaja në një mënyrë të thjeshtë dhe cilësore. Softueri gjithashtu krijon drejtpërdrejt listën e materialeve për printim. Na kontaktoni.

Financimi

Së bashku me bankën tonë partnere, do të jemi të lumtur t'ju ofrojmë sugjerime praktike dhe individuale financimi.