Zgjidhje individuale të bëra sipas masës

Sipas parimit "asgjë nuk është e pamundur", Tobler gjithashtu përmbush kërkesat individuale të klientëve. Nëse kërkohet, një ekip me përvojë projektimi zhvillon zgjidhje të personalizuara dhe pjesë të veçanta që prodhohen dhe testohen në objektet tona të prodhimit.