Kallëpe

Kallëpe

Kallëpe

Kallëpe

Kallëpe

Kallëpe

Tobler Kallëpe

Ne zhvillojmë sistemet tona të kallëpeve në Zvicër dhe ju mbështesim me zgjidhje inovative për mure dhe pllaka, për një betonimin ekonomik dhe me cilësi të lartë. Sistemi i kallëpeve Tobler përfshin kallepin e murit Tobler Top, kallepin e pllakes Tobler Deck, kallëp manual Tobler Manu si dhe gamën tonë të plotë të paneleve, trarëve dhe mbështetësve të ndryshëm të kallëpeve. Ne ju ofrojmë gjithashtu një gamë të gjerë aksesorësh ndërtimi, nga barela, bokse me rrjetë, gardhet e lëvizshme deri te sistemet e plota të deponimeve.

Të gjitha sistemet e kallëpeve Tobler janë në dispozicion për blerje ose me qira.