Të deponuara dhe të paluara në mënyrë të sigurtë

Kutitë tona rrjetore janë zgjidhja që kursen hapësirë për deponim të sigurt në oborrin e firmës suaj, gjatë transportit dhe në vendpunishte.

Paletat dhe barealt Tobler bëjnë përshtypje me forcën, qëndrueshmërinë dhe jetëgjatësinë e tyre.

Mallrat e ruajtura mund të deponohen një-mbi-një në mënyrë të sigurt dhe në çdo lartësi.

Ne jemi fleksibël

Ne optimizojm shum detaje, si p.sh., transporti i barelave boshe. Këndet e barelave jan te lëvizshme dhe ju lejojnë të reduktoni volumin e transportit.

Ne gjithashtu prodhojmë kuti rrjetore dhe barela sipas kërkesave të klientit.

 

Kërko një ofertë për Kuti rrjetore dhe kuti të stivueshme

Kuti rrjetore me pjesë të palosshme për së gjati

• mund të vendosen njëra mbi tjetrën 4 copa

Nr. i artikullit Gjatësia Gjerësia Lartësia Kapaciteti i ngarkesës Copë
B-210060 60 cm 80 cm 50 cm 2,0 t
B-210120 120 cm 80 cm 80 cm 2,0 t
Kuti rrjetore me pjesë të palosshme për së gjati

Kuti stivimi e hapur anësh

Nr. i artikullit Gjatësia Gjerësia Lartësia Kapaciteti i ngarkesës Copë
B-211060 60 cm 80 cm 50 cm 1,5 t
B-211120 120 cm 80 cm 80 cm 1,5 t
Kuti stivimi e hapur anësh

Kuti stivimi e hapur përreth

Nr. i artikullit Gjatësia Gjerësia Lartësia Kapaciteti i ngarkesës Copë
B-212060 60 cm 80 cm 50 cm 1,5 t
B-212120 120 cm 80 cm 80 cm 1,5 t
B-212240 240 cm 80 cm 80 cm 1,5 t
Kuti stivimi e hapur përreth

Kuti prej llamarine me kapak

• mund të vendosen njëra mbi tjetrën 4 copa

Nr. i artikullit Gjatësia Gjerësia Lartësia Kapaciteti i ngarkesës Copë
B-216060 60 cm 80 cm 50 cm 2,0 t
B-216120 120 cm 80 cm 50 cm 2,0 t
Kuti prej llamarine me kapak

Paletë me tuba çeliku

Nr. i artikullit Gjatësia Gjerësia Lartësia Kapaciteti i ngarkesës Copë
54-B-212085 85 cm 85 cm 87 cm 1,5 t
54-B-212120 125 cm 85 cm 87 cm 1,5 t
Paletë me tuba çeliku

Paletë për mallra të gjata

Nr. i artikullit Gjatësia Gjerësia Lartësia Kapaciteti i ngarkesës Copë
52-1911010 60 cm 120 cm 68 cm 2,0 t
52-1911011 100 cm 120 cm 68 cm 2,0 t
Paletë për mallra të gjata

Kornizë transporti

Nr. i artikullit Përshkrimi Gjatësia Gjerësia Lartësia Kapaciteti i ngarkesës Copë
52-1912005 Tip: TR-Tritt 105 cm 103 cm 78 cm 1,0 t
52-1912015 Tip: div.AR-CS 160 cm 103 cm 47 cm 1,0 t
52-1912020 Tip: këmbëndalëse 160 cm 103 cm 78 cm 1,0 t
Kornizë transporti

Barela për mbështetëse të pllakës

Nr. i artikullit Gjatësia Gjerësia Lartësia Kapaciteti i ngarkesës Copë
84-B-100001 80 cm 100 cm 80 cm 1,5 t
Barela për mbështetëse të pllakës

Informacion rreth blerësit