Portreti

Tobler - inovacioni dhe mendimi i shërbimit

Në vitin 1995, Martin Tobler themeloi Tobler AG në vendndodhjen e saj aktuale në Rheineck. Forca e lartë inovative dhe mendimi i jashtëzakonshëm i shërbimit e bënë Tobler-in lider në tregun zviceran në skela dhe një emër të vendosur në kallëp brenda vetëm disa viteve.

Me skelat e lehta MATO, ne zhvilluam sistemin tonë inovativ të skelave. Skelat e fasadave MATO 1, MATO 2 dhe skelat modulare MATO 8 vendosin standarde të reja në industri si në nivel kombëtar ashtu edhe ndërkombëtar përsa i përket efektivitetit të kostos, efikasitetit dhe krijimit të vlerës. Komponentët e sistemit MATO karakterizohen nga montimi i thjeshtë dhe që kursen kohë, si dhe nga pesha e ulët me qëndrueshmëri maksimale dhe kapacitet mbajtës. Zhvillimi u zhvillua në bashkëpunim të ngushtë me ekspertët e sigurisë. Përveç kësaj, çdo zhvillim i ri duhet të provojë veten në teste praktike dhe çdo pjesë e prodhuar duhet t'i nënshtrohet kontrolleve të rrepta të cilësisë.

Mendësia jonë e fortë e shërbimit dhe infrastruktura moderne garantojnë një nivel shumë të lartë gatishmërie për furnizim. Ne jemi gjithashtu në gjendje të ofrojmë ose zhvillojmë zgjidhje të reja që janë në përputhje me çdo sistem skelesh të njohur në treg.

Thekse të tjera në gamën tonë janë sistemi veçanërisht i lehtë dhe i shpejtë i kulmit MATO N me hapje deri në 58 m të garantuar, si dhe skela levizese prej alumini ultra e lehtë dhe e palosshme MATO R.

Ekipi ynë i profesionistëve me përvojë të skelave është në dispozicion për t'ju ofruar këshilla dhe mbështetje nëse dëshironi të plotësoni materialin tuaj të skelës ose ta zëvendësoni atë me MATO apo nese kërkoni një zgjidhje individuale.