Certifikimi

Sistemet e skelave dhe kallëpeve MATO plotësojnë standardet strikte kombëtare dhe ndërkombëtare të sigurisë në lidhje me ndërtimin, statikën dhe cilësinë e prodhimit. Tobler AG është anëtare e Shoqatës Zviceriane të Kontraktorëve të Skelave dhe është e certifikuar nga SQS. Të gjitha modelet e reja janë testuar ose miratuar kryesisht nga institutet specifike të vendit.

Si një partner arsimor i "Gebäudehülle Schweiz", Tobler AG ndikon në trajnime dhe mbështetje me cilësi të lartë për specialistët profesionistë, si dhe në aplikimin profesional të produkteve të veta në praktikë.

Logo SGUV
Logo gh-schweiz
Logo SQS
Logo Tüv Süd
Logo Dibt
Logo Kit
Logo Suva
Logo RI.SE