Longlife Panel

Tobler Flex

Longlife Panel

Më shumë se 100 përdorime

Paneli i kallëpeve më të qëndrueshme në treg është në të njëjtën kohë ekonomik dhe miqësor ndaj mjedisit.

Përparësitë tuaja

  • perfekte për beton të ekspozuar
  • jetëgjatësi të gjatë
  • pamje konsistente dhe afatgjatë e betonit
  • vrima të integruara
  • skajet dhe qoshet rezistente ndaj goditjeve
  • e veshur me plastikë dhe me mbrojtje të skajeve poliuretani

Paneli i kallëpeve të së ardhmes

Me panelin Tobler Flex Longlife ju po hyni në të ardhmen e betonimit. Paneli inovativ i kallëpeve mund të përdoret për të paktën 100 herë me një pamje të qëndrueshme betoni. Është ideal për beton të ekspozuar. I mbrojtur nga mbrojtja e gjithanshme e skajeve nga poliuretani, as rënia dhe as goditjet e rënda nuk mund të dëmtojnë pllakën.

longlive panel Schalung tobler flex

Edhe goditjet më të forta nuk mund të dëmtojnë skajet dhe qoshet e përforcuara.

 

longlive panel schalung tobler flex

Druri me tre shtresa në kombinim me "lëkurën plastike" siguron pamjen perfekte të betonit.

 

longlive panel schalung tobler flex

Vrimat e integruara parandalojnë dëmtimin dhe thithjen e lagështirës.

 

longlive panel schalung tobler flex

E pathyeshme dhe unike ekonomike: Ne garantojmë të paktën 100 përdorime.

 

Artikulli Nr.DimensionëtTrashësiaPesha

84-F-505200

200 × 50 cm

27 cm  15,5 kg / m2

E qëndrueshme dhe ekonomike

Me panelin e ri Tobler Flex Longlife ju mund të bëheni gati sot për betonimin e së nesërmes. Një panel kallep konvencional mund të zgjasë rreth 10 përdorime përpara se të duhet të zëvendësohet. Kjo kushton rreth 15 CHF/m².

Me panelin e ri Tobler Longlife ju mund të betononi të paktën 100 herë. Dhe kjo me një pamje perfekte te betonit. Blerja e Tobler Flex e paguan vetën pas vetëm 30 përdorime, prandaj është kaq ekonomike si për ju ashtu edhe për mjedisin tonë.

longlive panel schalung tobler flex

 

Nëse keni ndonjë pyetje, ne jemi vetëm një telefonatë larg

044 807 060