MATO T Skele për vendpunishte

arrow Përparësitë tuaja

  • Ura të kabllove me hapje ekstreme
  • Sisteme të qasjes të sigurta dhe ergonomike në vendpunishte
  • Montim i lehtë
  • Manovrim i shpejtë me kran
  • Çdo madhësi është e mundur individualisht sipas nevojave tuaja

Detajet

Skela e duhur për vendpunishën tuaj

Skelat në kantieret e ndërtimit janë një arsyje e rëndësishme për rritjen e Grupit Tobler. Ne kemi prioritet sigurinë dhe efektivitetin e kostos. Si lider në treg për sistemet e skelave dhe kallëpeve, ne ju ofrojmë sistemët më të mira për qasje në kantierin e ndërtimit dhe për urat e kabllove.