Një epokë e re ka filluar

 

 

arrow Përparësitë tuaja

  • Pa probleme nga drejtkëndëshi në katror - për realizimin më të lehtë të çdo dimensioni të planimetrisë
  • Mbrojtje maksimale efikase nëpërmjet lidhjes ideale të skelës së modulit dhe fasadës
  • Jashtëzakonisht i sigurt
  • Shumë hapësirë ​​për të punuar
  • Nuk ka boshllëqe nga shkelësja kryesore deri te shkelësja e konsolës
  • Fleksibilitet maksimal falë përputhshmërisë me skelat modulare
  • Kangjella avancuese të integruara
  • Kapëset i përkasin të kaluarës

Detajet

All-in-one

Më e sigurt, edhe më fleksibël dhe mbi të gjitha: e shpejtë.

 


Inovacionet në shkelëset

 

Sipërfaqe me rezistencën më të mirë ndaj rrëshqitjes dhe mbrojtje të integruar kundër përmbysjes. Mbështetja e tubit i rrumbullakët - çdo sistem tjetër është i humbje kohe.