Skelat më të shitura në Zvicër

Klientët Tobler ngriten dhe zbresin 30% më shpejt. Falë komponentëve më të pakët dhe më të lehtë, sistemi i skelave MATO 1 mund të montohet dhe çmontohet dukshëm më shpejt se sistemet e tjera të skelave në treg. Sistemi i lehtë MATO 1 ka certifikatën DIBt dhe garanton nivelin më të lartë të sigurisë për të gjitha punimet në skela.

arrow Përparësitë tuaja

  • Kurseni 30% kohë pune sa herë që montoni dhe çmontoni
  • Certifikata DIBt
  • Sistem me nje strukture të lehtë me vetëm 4 komponentë kryesorë
  • Siguri maksimale për punonjësit tuaj
  • Aksesorë të shumtë për çdo detyrë
  • Swiss Engineering

Detajet

Kurseni 30% kohë dhe kosto

Ndërtuesit zviceranë të skelave kanë kuptuar se mund të arrijnë efikasitet maksimal vetëm me sistemin e skelave MATO 1. Sistemi përbëhet nga vetëm 4 komponentë kryesorë dhe për këtë arsye mund të montohet 30% më shpejt dhe të transportohet shpejt dhe me efikasitet. Skela e fasadës MATO 1 është më e lehta në klasën e saj, e disponueshme në çelik dhe alumin me cilësi të lartë. Prandaj MATO 1 është një faktor thelbësor suksesi në tregun shumë konkurrues të skelave.

Një sistem - mundësi të pakufishme

Sistemi më i shitur i skelave në Zvicër është më shumë se skela fasade. Me MATO 1 ju merrni një sistem të plotë me aksesorë të gjerë skelash.

Kornizat e skelave MATO 1 janë në dispozicion në gjerësi 70 cm dhe 100 cm. Në varësi të lartësisë dhe ngarkesës maksimale, përdoren korniza çeliku me trashësi 2.7 mm ose korniza alumini me trashësi 4 mm. Për ngarkesa veçanërisht të rënda, janë të disponueshme korniza çeliku me trashësi 3,25 mm, të cilat janë plotësisht të pajtueshme me kornizën standarde të lehtë.

Me versionin e çelikut të sistemit të skelave MATO 1, mund të arrihen lartësi ndërtimi deri në 140 metra. Edhe me kornizën e lehtë prej alumini, ju mund të arrini një lartësi prej të paktën 80 metrash - dhe kjo me nivelin më të lartë të sigurisë për punonjësit tuaj. Të gjithë komponentët e sistemit janë të pajtueshëm me njëri-tjetrin.

Certifikimi

DIBt

Certifikata DIBt
Për prodhimin e sistemit te skelave MATO 1, të zhvilluara në Zvicër, ne përdorim vetëm çelik dhe alumin të cilësis më së lartë. Prodhimi monitorohet rreptësisht si nga ne ashtu edhe nga ekspertë të pavarur. MATO 1 ka certifikimin DIBt dhe monitorohet nga pala e jashtme Karlsruhe Institute of Technology (KIT).

Swiss Engineering, Swiss Technology

Swiss Engineering
Inovativi MATO 1 është - si të gjitha sistemet tona të skelave - i zhvilluar nga inxhinierët dhe projektuesit tanë në Zvicër. Dhe vazhdimisht po zhvillohet më tej! Në të gjitha zhvillimet tona, ne para së gjithash dëgjojmë kërkesat e skelemontuesit profesionist. Kjo afërsi unike i bën klientët Tobler më të suksesshëm në treg - dhe MATO 1 skelen më të shitur në Zvicër.