Tobler Tower Mbështetëse per ngarkesa të rënda

arrow Përparësitë tuaja

  • Höhen von über 12 m sekundenschnell realisierbar
  • 6,25 m Auszugslänge bei lediglich 31 kg Eigengewicht
  • schnelle Montage – höchste Sicherheit
  • hohe Trag­fähigkeit – geringes Eigengewicht
  • austauschbare, starke Endplatten

Detajet

Mbështetëset per ngarkesa të rënda Tobler Tower, të realizuara prej alumini, jan të sigurta, të qëndrueshme dhe shumë të lehta. Detajet e shumta i bëjn ato zgjidhjen perfekte.