Një sistem që përshtatet me të gjitha planet dhe lartësitë.

Me kallëpin manual më të lehtë dhe njëkohësisht më të fortë, ju ndërtoni në mënyrë efikase dhe fleksibile pa kran. Jepni formën më të bukur betonit me dorë.

arrow Përparësitë tuaja

 • Kallëpim pa kran
 • Peshë minimale
 • Ekstrem i manovrueshem
 • Maksimalisht ekonomik
 • Profile alumini shumë të qëndrueshme
 • 4 lartësi standarded, 3 gjerësi të elementëve

Detajet

 

Definitivisht i konvenueshëm

Tobler Manu është një sistem unik që i bën kallëpet dukshëm më ekonomike - pavarësisht nga planimetria dhe lartësia.
Aty ku më parë ju është dashur të punoni më lëndë druri, dërrasa dhe gozhdë ose të përdorni një kran, me Tobler Manu jeni shumë më fleksibël dhe më të shpejtë. 

 

 

 

Fleksibilitet përmes më pak elemente standarde

Elementet Tobler Manu janë të disponueshme në lartësi standarde prej 75, 100, 150 dhe 300 cm si dhe gjerësi elementësh 25, 50 dhe 75 cm.

 

Kallëpet manuale autentike

 • peshë minimale
 • manovrim i sigurt
 • lidhje të thjeshta dhe të sigurta
 • formohen horizontalisht pa kapëse themelore
 • kompleksitet i ulët falë madhësive më të vogla të elementeve
 • më pak pjesë individuale në krahasim më konkurrentët
 • "Lekurë"/ mveshje e kallëpit jashtëzakonisht afatgjate për deri në 1500 përdorime 

Siguria e investimit falë kompetencës tonë 360° në inxhinieri

 • Profilet e kornizave të pathyeshme jan të bëra nga alumini më solid dhe me cilësi të lartë dhe garantojn jetëgjatësi (1). Profili trasversal shumë ergonomik i bën elementët veçanërisht të lehta për t'u manovruar (2).

 • Të gjitha shiritat trasversale kanë vrima për lidhjen e mbështetësve dhe të aksesorëve të tjerë dhe nuk lejojnë asnjë deformim (2).

 • Lëkura apo mveshja e kallëpeve ka një tub çeliku të integruar e cila ofron nje mbrojtje ekstra në zonën e lidhjes. Kjo eliminon të gjitha kostot shtesë për implementimet plastike shtesë (3).

 • Me një shirit ankorimi mund të jeni shumë më fleksibël gjatë instalimit të mbështetëseve (4). Falë rrjetës 5 cm, lidhjet e mureve me muret ekzistuese mund të realizohen pa asnjë problem. Përdoret sipas parimit "krahu i mullirit me erë". 

 • Tobler Manu është i kombinueshëm me kallëpin për mure ultrastabil Tobler Top (5).